Tan Türk Operasının Kaybıdır !

Tan Türk Operasının Kaybıdır !

Müzisyenliği ve yorumculuğunun yanı sıra performansları ile de Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından biri olan Tan Taşçı, yeni sezonun ilk İstanbul konserinde tctvl ve Sunar Medya organizasyonuyla Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde sevenleriyle buluştu. 

Tan Türk Operasının Kaybıdır !
Yeni albümü "Bana Aşktan Söz Etme"de yer alan şarkılarını canlı olarak ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde seslendiren Tan Taşçı, görsel showlar ve özel tasarım dekorlar ile de dikkat çekti. 
Konserde Hakan Aysev, Zekai Tunca, Gökhan Keser gibi ünlü isimler de Tan Taşçı'yı izlemeye gelenler arasındaydı. Zekai Tunca'yı sürekli sözleriyle onure eden Tan, Zekai Tunca'nın önünde eğilerek sanatçıyı şarkı eşliğinde elinden tutup sahneye davet etti ve "Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun" klasiğini usta sanatçı ile beraber seslendirdi.
Tan Türk Operasının Kaybıdır !
 
Tan Taşçı, üniversiteden hocası Hakan Aysev ile beraber "Caruso" adlı dünya klasiğini yorumladı. İki yorumcu bu performansın ardından Kayahan'ın "Yemin Ettim" şarkısında düet yaptı.
Tan Türk Operasının Kaybıdır !
Konserin sonunda  Catwork eşliğinde  "Paşa Paşa", "Yıldızlarda Kayar" ve "Neler Neler" gibi hareketli şarkılarını seslendiren Tan Taşçı, konserinin kapanışını "Aşksa Gel" adlı yeni albümünün çıkış şarkısı ile yaptı. Tan'ın sahneye davet ettiği Hakan Aysev, "Öğrencimle gurur duyuyorum, Tan Türk operasının kaybıdır diyebileceğim bir tenordur" diyerek Tan hakkında ilginç bir yorum yaptı.
29.11.2018
FACEBOOK
İNSTAGRAM