Türk Pop Müziği'nin Yeni Soluğu: Bilge Su!

Türk Pop Müziği'nin Yeni Soluğu: Bilge Su!

Türk pop müziğine yeni bir soluk olarak gelen Bilge Su'nun ilk single'ı ''Yaralı'' 14 Haziran'da SMM etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Bilge Su ile iyileşme zamanı!

İstanbul'da müzik çalışmalarına Süheyla Yengi ile devam eden Bilge Su, ilk single'ını 'yaralı kalpleri iyileştirecek, cesaretlendirecek bir çalışma' olarak nitelendiriyor.

'Yaralı', Runltd prodüktörlüğünde ve SMM yapımı olarak yayınlandı. Şarkının müziği Oğuz Çetiner'e, sözleri hem editör hem de yayıncı kimliğiyle tanıdığımız Suat Kavukluoğlu'na ait. Düzenleme ise Oğuz Çetiner imzası taşıyor.

İstanbul'da bir gün boyunca Karaköy'de çekilen video klibin yönetmen koltuğunda genç yönetmen Meltem Şentürk oturdu. Onur Cabi ise görüntü yönetmenliğini üstlendi.

Bilge Su-'Yaralı' SMM etiketiyle, 14 Haziran'da tüm dijital platformlarda yayında! Şarkının klibi ise Sony Music Türkiye YouTube kanalında!

5 Mayıs 1997 yılında Bursa'da dünyaya gelen Bilge Su, küçük yaşlardan itibaren piyano ve şan eğitimleri alarak büyüttüğü içindeki müzik tutkusunu ilk single'ı 'Yaralı' ile taçlandırdı.

 

15.06.2019
FACEBOOK
İNSTAGRAM