O Ses Türkiye'ye Stratejik Amaçlı Katıldım

O Ses Türkiye'ye Stratejik Amaçlı Katıldım

On bir yıllık konservatuvar eğitiminin ardından müzik dünyasına giriş yapan ve önce dizi müzikleri ile sonra da iki single şarkısı ile dikkatleri çeken Nilay Öncüloğlu, Michael Kuyucu'nun TRT FM'deki programına konuk oldu. Nilay Öncüloğlu, müzik hikayesini anlatırken "O Ses Türkiye" yarışmasına görünür olmak adına stratejik bir amaçla katıldığını söyledi.

2018 yılında "O Ses Türkiye" yarışmasına katıldım. Bu yarışmaya katılmam tamamen stratejikti. Eğitimimi, egolarımı her şeyi bir kenara ittim ve daha görünü olmam gerektiğini düşündüğüm için yarışmaya katıldım. Hiç birinci olmak gibi bir hayalim yoktu. Yarışmada Orhan Gencebay'ın "Benim Dünyam" adlı şarkısını seslendirdim. Jürilerden Beyazıd Öztürk ve Seda Sayan bana döndü, ben Beyazıd Öztürk'ü seçtim ve yarışmada ilk turu geçtim. Daha sonra yarışmada Seda Sayan'la "Benim Dünyam" şarkısında düette yaptık. "O Ses Türkiye'de İkinci Turda elendim".

O Ses Türkiye'ye Stratejik Amaçlı Katıldım

Yarışmadan hemen sonra 2019 yılında iki tane single yayınladım. İlki "Teferruat" adlı şarkımı yayınladım daha sonra da "Bi Bitmedin" adlı bestemi yayınladım. Bu bestem biraz daha giderli bir şarkı oldu, biraz ergen dilinde oldu. Şarkının klibinde Selim Gülgören  bana eşlik etti.

05.10.2019
FACEBOOK
İNSTAGRAM