Tarık'ın albümü müzik marketlerdeki yerini aldı
Biri Bizi Gözetliyor adlı yarışmada 56 gün yarıştıktan sonra elenen TARIK , ilk albümünü Yeşil Müzik Prodüksiyon tarafından çıkarttı.
Dört ayrı aranjörle yapılan çalışmalar sonucunda birbirinden güzel on şarkının hazırlandığı albümün ismi ise "Of Deli Gönlüm" .
Söz ve Bestelerinin Tarık'a ait olan tüm şarkıların bir hikayesi olduğunu söyleyen Tarık , Suna adlı şarkısının sözlerinin Karacaoğlan'a bestesinin ise Özgür Kurum'a ait olduğunu belirtiyor.
Daha önce single yapmayı planlarken on şarkılık bir albüme dönüşen çalışmada yer alan şarkılar ise : "Of Deli Gönlüm - Öpmeye Doyamam - Tren - Merhametsiz - Aşk Yarası - Suna - Sevdim Bir Kez - Yolumu Zor Bulurum - Bir Ben Olayım - Yetmez "
İlk video klibini albümle aynı adı taşıyan "Of Deli Gönlüm" e çeken Tarık bu klipte Hakan Yonat ile çalıştı.
Tarık 16 Mayıstan itibaren müzik marketlerde ki yerini alacak albümü için : " Hayallerimi kurduğum bu albümde sizlerin aracılığı ile tüm sevenlerime buluşacaıma inanıyorum " diyor.

