Genco Arı Sektörü Eleştirdi: 'Berbat Arabesk Trap Vur Kaçları Var'

Genco Arı Sektörü Eleştirdi: 'Berbat Arabesk Trap Vur Kaçları Var'

www.muzikonair.com.com'un haberine göre müzisyen Genco Arı 2000'lerde çıkış yapmış bazı isimler için ''Bugün bu şartlarda çıkmış olsalardı, 100 binlik kaşelere konsere gitmeyi bırak, 150 TL'ye Kumkapı'da iş bulamazlardı'' dedi.
Müzisyen Genco Arı 2000'lerde çıkış yapmış bazı isimler için "Bugün bu şartlarda çıkmış olsalardı, 100 binlik kaşelere konsere gitmeyi bırak, 150 TL'ye Kumkapı'da iş bulamazlardı" dedi.
Ünlü aranjör ve yapımcı Genco Arı, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda "2000'lerde çıkış yapan ve tabiri caizse tutmuş olan isimlerin çoğu bugün bu şartlarda çıkmış olsalardı. 100k kaşelere konserlere gitmeyi bırak, 150 TL'ye iş bulamazlardı. Ama emin olun her devrin vurkaççıları vardı. Bu dönemde de influencer ve berbat arabesk trap vur kaçları var. İyi müzik yapanlar her zaman var olacak canınızı sıkmayın." ifadelerine yer verdi.
Ünlü aranjör ve yapımcı Genco Arı'nın Genco Arı Production markası, yeni nesil sanatçılara fırsat sunacak. Her fırsatta sektörün tekelciliğini eleştiren Arı, ünlü yada ünsüz fark etmeden yepyeni bir oluşumun içine girdiğini duyurdu. Genco Arı, müzikal derinliği olan ve ömrünüzü maddi ve manevi ipotek altına almayan bir oluşumu hayata geçireceğini söyledi.Genco Arı Production mail adresine müzikal çalışmalarını gönderen müzisyenlerin, sanatçı adaylarının ve öğrencilerin çalışmalarını değerlendirecek olan Genco Arı süreci özetledi;
''Sizler bize ulaşıyor ve bestenizi yada anonim olan eserinizi kendi sesinizden basit bir demo halinde sunuyorsunuz. Eserin yapım aşamasındaki müzikal ve ekonomik yükümlülüklere karar veriyoruz. (kayıt altında olması ve karşılıklı güvenliğimiz için) Sonrasında biz sizi studiomuza davet ediyoruz ve kendi kılıcımızla kimseye müdanamız olmadan eserlerimizi kaydedip Video klibimizi çekip, gönlümüzce yayınlıyoruz. Acaba Eserimi X şirket çıkarır mı ? , Yayınlamak için ne talep ederler ? Yapımcılar eserimi beğenir mi gibi kaygılar taşımadan üstelik… "

28.09.2021
FACEBOOK
İNSTAGRAM