Gökhan Türkmen'den sonbaharın ilk büyük konseri

Gökhan Türkmen'den sonbaharın ilk büyük konseri

Türkçe pop müziğine hem üretimleri hem de yorumlarıyla damga vuran Gökhan Türkmen, 360 derece sahne deneyimiyle Zorlu PSM'nin büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği 'Kontekst' konserinde konuklarını ağırladı. Nisan ayında yayınladığı 'Karmaşaya Aşina' albümüyle solo kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren başarılı müzisyen Korhan Futacı ve rap müziğin üretimleriyle adından sıkça söz ettiren Aga B ile birlikte 23 Eylül Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde dinleyicileriyle buluştu.

'Mahşer' şarkısını yayımladığı andan itibaren büyük başarısıyla 2022 yılına damga vuran, geçtiğimiz yaz listelerde "Herkes Yolunda" adlı parçasıyla üst sıralarda yer alan Gökhan Türkmen, müziğini ve düzenlemesini kendi yaptığı 'Seninle Ben'in klip yönetmenliğini üstlenerek Eylül ayında tüm dijital dünyada yerini aldı. Dur durak bilmeden üreten ve çalışan Gökhan Türkmen, sonbaharın ilk büyük konseri için 23 Eylül akşamı Zorlu PSM'de sahnesinde Korhan Futacı ve Aga B'yi konuk ederek, hem görsel hem işitsel bir müzik şölenine, müzisyen arkadaşlarıyla imza attı.

13 yıla 7 albüm, 2 EP ve 23 single çalışması sığdıran Gökhan Türkmen'in 'Kontekst' adını verdiği 2000 kişinin izlediği konseri Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde gerçekleşti. Gökhan Türkmen, merakla beklenen konserinin biletleri günler öncesinde tükendi. Konser başlamadan saatler önce Türkmen hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Sevenlerine 360 sahne deneyimini sunan Gökhan Türkmen, bu konser için özel sahne tasarımı için bir ay ekibiyle birlikte çalıştı.

Gökhan Türkmen'den sonbaharın ilk büyük konseri

360 sahnenin etrafında yer alan led ekranlarda konser başlangıcında gösterilen video için özel bir intro hazırlandı. Sonrasında 'Aşk Lazım' ile enerjik bir şekilde başlayan Türkmen, peş peşe en sevilen hit olmuş şarkılarını, izleyicinin yüksek katılımı ile söyledi. Emre Erdemoğlu imzalı kiremit rengi kimono ile sahneye çıkan, İki saat aralıksız eşlik eden müzisyen arkadaşları ile yüksek tempolu bir performans sunan Türkmen'e konukları Korhan Futacı ve Aga B'yi de yalnız bırakmadı.

Türkmen'in sahnesine Korhan Futacı saksafonuyla 'Çürük' ve geleneksel Mahşer'de ve kusursuz rap'iyle de Aga B 'Heyecan' şarkılarında konuk oldu. Seyircinin coşku dolu katılımı ve alkışlarıyla konserin en unutulmaz anlarından birinin yaşanmasını sağladı.

26.09.2022
FACEBOOK
İNSTAGRAM