Lara, Semicenk'e Neden Ateş Püskürdü?

Şarkıcı Lara, 4 yıl önce yazdığı "Son Sözüm" şarkısını single olarak yayınladı. Ünlü şarkıcı şarkısını kendisinden izin almadan kullanan Semicenk'e ise ateş püskürdü.
Bir yarışma programında şarkısını seslendiren Semicenk'i başarılı bulduğunu, ancak kendisine yapılan saygısızlığı kabullenemeyeceğini dile getiren Lara, "Şarkım benden izin alınmadan aranje edilip, yayınlanmak istendi. Durumu öğrenince müdahale ettim. Keşke baştan izin istenip iş birliği yapılsaydı. Kim olursa olsun bu saygısızlığı asla kabul edemem, affedemem."
Güzel şarkıcı, "Son Sözüm'ü ilk önce Seda Sayan'a vermiştim. Aslında benim okumak gibi bir niyetim yoktu ama yaşananlardan dolayı çocuğum gibi gördüğüm şarkıma sahip çıkmam gerektiğini düşündüm ve kendim okudum" şeklinde konuştu.
- Diğer Müzik Haberleri
Armağan Çağlayan dakikalarca kiminle neden kavga etti?
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı!
İlyas Yalçıntaş'ın Hastalığı Ne?
Zara'dan Anlamlı Düet!
Hakan Altun'dan .Yeni Şarkı: 'Saklanacağım'
Tufan Kayhan'dan Yeni Şarkı: 'Aşk Sabır Edene'
Ziynet Sali'den Emrah Şarkısı!
Gözde Öney'den yeni tekli 'Huysuz Ve Tatlı Kadın'
Gökhan Keser'in hiç Telaşı Yok!
Beste Açar: Ters Köşe Bir Şarkı Geliyor!
SMA'lı Çocuk İçin Banka Soydular!
2023 Yılbaşı Gecesi En Yüksek Yevmiye Alacak 5 Şarkıcı Kim?
Hangi Şarkıcı Atatürk'ü Anma Albümünden Kovuldu ?
Rubato, Klibi için Barcelona'da!
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti
John Lennon'ın son sözleri neydi?
Yaşar İpek'ten Dilan Polat İtirafı!
Alper Erözer, Kimi Affetmiyor?
Soft Analog, İlk Konsept Albümünü Yayınladı!
Zen-G'den 'Siyah Beyaz' Bir Single!