Selçuk Balcı, 'Senelerin Efkarı'nı Yayınladı!

Selçuk Balcı, 'Senelerin Efkarı'nı Yayınladı!
Karadeniz'in sevilen sanatçısı Selçuk Balcı'nın yeni teklisi "Senelerin Efkarı" müzikseverlerle buluşuyor. Söz ve müziği Fatih Söylemez'e ait olan bu yeni eserin düzenlemesi ise "Toylan Kaya" imzası taşıyor.
 
Müzikseverleri derinden etkileyecek olan bu eserin mix'i yine Toylan Kaya'ya, mastering'i ise Özgür Yurtoğlu'na emanet edilmiş. Şarkıda duygusal bir atmosfer yaratan kemençe icrası Selçuk Balcı'ya, yaylı grubu ise Modern Yaylı'ya ait. Davul programlamaları Toylan Kaya ve gitarlar Selahattin Güzelel tarafından ustalıkla gerçekleştirilmiş. Bas gitarda ise Aşkın Kaya'nın imzası var. 
 
Şarkının klip çekimleri ise göz alıcı doğa güzelliklerine sahip olan Bolu'nun muhteşem 7 Göller bölgesinde ve Kars'ın Sarıkamış Katarina Köşkü'nde çekildi. Şarkının yönetmen koltuğunda Sinan Güzel imzası var.
 
Şarkının yapımında ve prodüksiyonunda "Işık Prodüksiyon" var. Balcı işbirliğiyle uzun zamandır içeriklerine hız kesmeden devam eden "Işık Prodüksiyon" son dönemlerde ekibine kattığı sanatçılarla gücüne güç katıyor.
 
"Senelerin Efkarı" adlı teklisiyle dinleyicilerinin karşısına yeniden çıkan Selçuk Balcı, müzikseverleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Şarkı Sony Music etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
13.04.2024
FACEBOOK
İNSTAGRAM