GÖKSEL Depresyonda !
Sabır adlı şarkısı ile popüler Türk müziğine merhaba diyen Göksel ikinci albümünü SONY Müzik tarafından müzik marketlere sunuyor.
İlk albümü "Yollar" ın ardından geçen –4- yıl boyunca reklam jıngle'ları seslendiren Göksel , aynı zamanda çeşitli yerlerde sahne çalışmalarında da bulundu.
2000 yılı sonunda Sony Müzik ile sözleşeme imzalayan GÖKSEL bir yıllık yoğun bir çalışma temposuna girerek gitarı ile beste çelışmalarına devam etti.
8 Ekim 2001 tarihinden tibaren müzşk marketlerde olacak "KÖREBE" adlı yeni albümünde toplam – 11 – şarkıyı seslendiren Göksel'ın albümünde yer alan şarkıların beşinin bestesi kendisine aitken , dördünün bestesini aranjörü Alper Erinç ile berbaer paylaştı.
Göksel "KÖREBE " adlı albümünde daha önce Neie Karaböceğin seslendirdiği "Günün Birinde" ve "Niyet" adlı iki şarkıyıda tekrar yorumladı.
Albümün hit şarkısı ise oldukça ilginç : DEPEREYONDAYIM ! söz ve müziği Göksel'e ait olan bu şarkıda Göksel aslında şu sıralarda hemen hemen herkezin içinde bulunduğu psikolojik durumu anlatıyor.
2 Kasım 2001 Cuma günü saat 15:00'de Michael Show'a konuk olacak GÖKSEL'in "KÖREBE" adlı çalışmasını daha yakından anlatacak.

