GRİPİN Avrupa Müzik'le Anlaştı

Türk rock müziğinin dikkatleri çeken rock gurubu GRİPİN Gergedan Müzik & Sony Müzik işbirliğine nokta koyarak AVRUPA MÜZİK ile anlaştı.
Daha önce Göksel'in Avrupa Müziğe geçişi ile başlayan Avrupa Müzik & Sony Müzik rekabeti Sony Müziğin Yalın'ı transfer etmek istemesi ama bunu başaramaması ile gelişmişti.
Bu rekabet daha sonra Avrupa Müzik Sony Müziğin basın danışmanı Sacit Papakçı'yı da transfer etmesi ile farklı bir boyut kazanmıştı. Bu olay üzerine Sony Müzik , Avrupa Müziğin basın danışması Nagihan Ataç'ı bünyesine almış ayrıca Avrupa Müzikten ayrılan İsmail YK'nın albümünün dağıtımınıda üstlenmişti.Yaşanan ilginç rekabet şimdi de GRİPİN Gurubuna sıçradı ve Önceki albümünü Sony Müzik etiketi ile yayınlayan GRİPİN Gurubu Avrupa Müziğe geçti. GRİPİN'in albümü 2010 yılının başında AvrupaMüzik etiketi ile yayınlanacak.
- DİĞER MÜZİK HABERLERİ
Depresyondayım Coverının Nasıl Doğdu?
Alp Güvenir'den Duygusal Şarkı 'Bir Veda Daha'
Güliz Ayla'nın 'Öldür Beni' Şarkısının Ufuk Kevser Remix'li Versiyonu Kliplendi
Sevcan, Kadına Şiddete Dur Diyor
'Hayatı Anlatan En Güzel Şarkı'
Bengü'nün Yeni Teklisi 'Yazık' Yayında
Buray, Yeni Klibinde Babasıyla Kamera Karşısına Geçti
Sinan Akçıl'dan Sevgililer Günü Sürprizi: 'Mucize'
Nuray Hafiftaş Hayranlarına Son Hatıra 'Yarim'
Gülden'den 'Mutlu'su Yok
Hakan Altun ve Derya Bedavacı'dan Sevgililer Günü Şarkısı
Onur Mete'den Sevgililer Günü Hediyesi
Gökçe'nin Yeni Şarkısı 'Hep Beraber Deliriyoruz'
Bendeniz ve Serkan Kaya'dan Sürpriz Düet
Klibinde Türkiye Güzeline Lahmacun Yedirdi
Cenk Gürsoy ve Alp Mutlu'nun 'VİSAL'i Dinleyiciyle Buluştu
Tankurt Manas ve Baneva'dan Yeni Video Klip 'Yükseklere'
Derin Sarıyer'den Albümü Müjdeleyen İlk Single: 'Belki de Rüyaydı'
Anıl Durmuş'un Yeni Şarkısı: 'Çıkmaz Sokak'
Cerem Onurluer ‘OHO’ ile Müzikseverlerin Karşısında