Yıldız Tilbe, Pes Etmiyor!

Yıldız Tilbe, Pes Etmiyor!

 Müzik on Air'in haberine göre Yıldız Tilbe, pandemide zarara uğrayan müzik sektörüne farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen challenge için Tarkan ve Gülşen'e çağrı yapmış ancak geri dönüş alamamıştı. Tilbe, bu kez soluğu Gülben Ergen'de aldı.

Yıldız Tilbe'nin Twitter'daki desteği devam ediyor. Tilbe, bu sefer "Kandıramazsın Beni" şarkısıyla Gülben Ergen'i davet etti.

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle zarar eden müzik dünyasına destek amacıyla sosyal medyada challenge başlatılmış, challenge'a Yıldız Tilbe de davet edilmişti. Ancak Tilbe, çağrı yaptığı sanatçılardan geri dönüş alamamıştı. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde "Kış Güneşi" şarkısını seslendirerek Tarkan'a top atmıştı. Tarkan, challenge'ı kibarca reddetmişti. Daha sonrasında Gülşen'i davet etmiş ancak ondan da bir geri dönüş alamamıştı.

Yıldız Tilbe bu sefer "Kandıramazsın Beni" şarkısını seslendirerek Gülben Ergen'i challenge'a davet etti. Tilbe şarkıyı seslendirdikten sonra şu sözleri söyledi: "Gülben al sana challenge. Olmazsa geri yolla, kalede ben varım yavrum"

06.05.2021
FACEBOOK
İNSTAGRAM