Evren Mevlanaoğlu ile Delirmeye Hazır mısınız?

Evren Mevlanaoğlu ile Delirmeye Hazır mısınız?

Evren Mevlanaoğlu 23 Nisan'da çıkardığı Sezen Aksu imzalı Oyun Bitti'nin hemen ardından yeni bir cover şarkıyla sevenleri ile buluşuyor.
Evren Mevlanaoğlu, güçlü sesi ile daha önce Tual grubunun yorumladığı "Deliriyorum "a farklı bir yorum katarak rock soundu ile yeniden dinleyicisiyle buluşturuyor.
Evren Mevlanaoğlu'nun, Deliriyorum isimli çalışmasının söz ve müziği, sayısızca eserde imzası olan Tual grubunun kurucusu İskender Türsen'e ait. İlk olarak Tual tarafından 2005 yılında sevenleriyle buluşan ' Deliriyorum'un, sözleri içinde bulunduğumuz pandemi süreci ile hepimizin evlere kapandığı bu dönemdeki yalnız kalma duygusunu çok iyi ifade ediyor.

Evren Mevlanaoğlu ile Delirmeye Hazır mısınız?

Evren Mevlanaoğlu, Deliriyorum'un klibinde, kariyerindeki tiyatro oyunculuğu deneyiminden faydalanarak, ortaya teatral karelerin ağırlıkta olduğu eğlenceli bir klip ortaya çıkardı. Kayıtları, Ont Music Network Center'da tamamlanan Deliriyorum'un düzenlemesi Tansel Doğanay tarafından yapılmış, perküsyon ve bas gitar Erdinç Yerinde, elektro gitarlar Mattias Virgoplos ve klavyeler Tansel Doğanay tarafından çalındı.
Evren Mevlanaoğlu ile Delirmeye Hazır mısınız?

Ekip proje için çalışırken çok eğlendiğini, şarkıya dinleyin herkesin de aynı şekilde eğleneceğini ve delireceğini" söyledi.
Evren Mevlanaoğlu, Deliriyorum'un yayınlanması sonrası 3. Teklisi için çalışmalarına başladığını ve hayranlarına yeni şarkılarının yolda olduğu müjdesini, sosyal medya hesaplarından duyurdu.

05.07.2021
FACEBOOK
İNSTAGRAM