Ersan Erdura'dan "Her Yerde Kar Var" Yorumu!

Ersan Erdura'dan

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Ersan Erdura sözleri Fecri Ebcioğlu'na, müziği Salvatore Adamo'ya ait olan "Her Yerde Kar Var" isimli single'ı ile tüm dijital müzik platformları aracılığıyla müzikseverlerle buluşuyor.
Ajda Pekkan, Nilüfer, Adamo, Yeşim, Candan Erçetin gibi önemli yorumcular tarafından da seslendirilen "Her Yerde Kar Var", usta aranjör Sadun Ersönmez tarafından orijinaline sadık kalınarak hazırlanan yeni düzenlenmesiyle Türkiye'nin Elvis Presley'i olarak anılan Ersan Erdura'nın, muhteşem yorumuyla yeniden hayat buluyor.
Ersan Erdura'yı, pandemiden dolayı 1,5 yıl beklettiği single'ının kapak fotoğrafı için Şahin Tuhan fotoğrafladı. Erdura, imaj fotoğrafları için Net Atölye fotoğraf stüdyosunda Haluk Baylan'ın objektifine poz verdi. Single'ın kapak tasarımı Ossi Müzik tarafından hazırlandı.
Ossi Müzik etiketiyle Hakan Eren'in prodüktörlüğünde, Pelin Kakırman'ın proje koordinatörlüğünde yayınlanan "Her Yerde Kar Var" single'ında şarkılarıyla 90'lara damga vuran Sibel Alaş ve Jale, vokalleriyle ustaları Ersan Erdura'ya eşlik ettiler. Şarkının, Ersan Erdura'nın stüdyo okumalarından görüntülerinin doğal kar manzaralarıyla buluşturularak hazırlanan samimi video klibi Gökhan Özdemir tarafından kurgulandı.

22.10.2021
FACEBOOK
İNSTAGRAM