Oktay Kaynarca: Bizim Sermayemiz, Hayallerimiz!

Oktay Kaynarca: Bizim Sermayemiz, Hayallerimiz!

Yayınlandığı kanalla yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle son bölümü yayınlanmayıp ekrana veda eden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' da rol alan Oktay Kaynarca, önceki gün Etiler'de iş insanı Medet Anlı ile bir araya geldi.

CNNTÜRK'ün haberine göre yatırım konusunda bilgi alışverişinde bulunan Oktay Kaynarca, gazetecilerin 'kazandığınızı ne gibi yatırımlarda değerlendiriyorsunuz?' sorusuna yanıt verdi. Yakışıklı oyuncu, ''Ben para, pul işlerini oldum olası konuşmayı hem sevmiyor hem de doğru bulmuyorum. Herkes gibi benimde yatırımlarım var elbet ama bunlar bende kalsın. Bizim sermayemiz de yatırımlarımız da hayallerimizdir.''

Birçok projeyle adı anılan Kaynarca, konuyla ilgili olarak ise; ''Benim dışımda herkes bir şey söylüyor ama şuan net bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı. Öte yandan Oktay Kaynarca, birkaç gün önce de Uluslararası Malatya Film Festivali'nin basın toplantısında objektiflere yansımıştı. Muhabirlerle sohbet eden Kaynarca, hem yeni projeler hem de yıllar önce hayat verdiği 'Süleyman Çakır' karakterini bir kez daha oynayacağı iddialarına yanıt vermişti.

Kaynarca, konuyla ilgili; "Öyle bir mevzu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz. Hakları bizim değil, yapacak olan arkadaşlar, o hakkın sahibi olan arkadaşlar yaparlar mı bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz" diye konuştu. 'Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri 'Süleyman Çakır', her sene ölüm yıl dönümünde sosyal medyada gündem oluyor. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır karakteri, 17 yıl önce senaryo gereği hayatını kaybetmişti. Çakır'ın ölümünden sonra gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu.

04.12.2021
FACEBOOK
İNSTAGRAM