Cansever Z Kuşağını Mahmut Görgen'in Aranjesiyle Yakalayacak!

Cansever Z Kuşağını Mahmut Görgen'in Aranjesiyle Yakalayacak!

Arabeskin usta ismi Cansever yeni şarkısı 'Özür Diliyorum'u dinleyicilerle buluşturdu. Cansever bu şarkısında ilk defa genç aranjör ve DJ Mahmut Görgen ile işbirliği yaptı.

Arabesk müziğinin usta ismi Cansever'in yeni şarkısı 'Özür Diliyorum', video klibiyle aynı anda tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. Şarkının sözleri ve müziği Cansever'e, Deep house tarzındaki aranjesi ise Mahmut Görgen'e ait. Cansever'in yeni çalışmasında ilk defa iş birliği yaptığı genç aranjör ve DJ Mahmut Görgen, Özür Diliyorum'u özellikle son dönemde gençler tarafından çok sevilen müzik tarzlarından Deep House tarzında aranje etti.

Cansever, DJ Mahmut Görgen ile iş birliği yaptığı 'Özür Diliyorum' şarkısında, hayranlarının kendisinden duymaya alışık olmadığı bir tarzda, tamamen yeni bir sound ile müzikseverlerle buluşuyor.

Warble Medya etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşan Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum tekli çalışması video klibiyle de NetD youtube kanalında yayınlandı.

17.05.2022
FACEBOOK
İNSTAGRAM