Cem'in Rüya'sı kısa sürdü!

Cem'in Rüya'sı kısa sürdü!

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda kendisinden 22 yaş küçük oyuncu Rüya Demirbulut ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, ilk kez Etiler'de bir mekandan çıkarkan görüntülenmişti. Ayrıldıkları öğrenilen çiftten ilk hamle Cem Yılmaz'dan geldi.

Cem Yılmaz, yaptığı başarılı işler dışında aşklarıyla da her zaman adından söz ettirmeyi başardı. Defne Samyeli'den ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan sanatçı, yeni kız arkadaşı Rüya Demirbulut'la Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.

48 yaşındaki komedyen, dizi setinde yakınlaştığı 22 yaş küçük genç oyuncu ile mekandan çıktıktan sonra Levent'teki evine geçti. Cem Yılmaz, önceki gün dokuz yaşındaki oğlu Kemal ile Etiler'de görüntülendi. "Rüya Demirbulut'la yeni bir aşka yelken açtığı" haberleri çıkan usta komedyen, özel hayatına dair soruları, "Çocuk var" diyerek geri çevirdi. Cem Yılmaz ve Rüya Demirbulut'un ilişkisi kısa sürdü. Ayrıldıkları öğrenilen çiftten ilk hamle Cem Yılmaz'dan geldi. Cem Yılmaz sevgilisini sosyal medya hesabından takibi bıraktı. Birkaç gün sonra ise Rüya Demirbulut, kendi sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ı takipten çıktı. Böylelikle Cem Yılmaz'ın Rüya'sı kısa sürmüş oldu.

23.05.2022
FACEBOOK
İNSTAGRAM