Amber Heard-Johnny Depp davasında Kate Moss ifade verdi

Amber Heard-Johnny Depp davasında Kate Moss ifade verdi

ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava devam ediyor. Uzman isimler, Heard'ün kariyeri ile ilgili ifadeleri ele alırken; ikilinin 2013'te kaldığı ve aktrisin Depp tarafından şiddet gördüğünü iddia ettiği karavan parkı otelinin yöneticisi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Duruşmaya online olarak katılan Kate Moss ise, davanın sonucunu değiştirebilecek bir ifade verdi.

İngiltere'den canlı video aracılığıyla duruşmaya bağlanan Kate Moss, Jamaika'da tatildeyken düştüğünü ve Depp'in ona yardım etmeye geldiğini söyledi.

1994-1998 yılları arasında Depp ile aşk yaşayan Moss, "Beni asla itmedi, tekmelemedi ya da herhangi bir merdivenden aşağı atmadı" ifadelerini kullandı.

Depp'in avukatı Benjamin Chew tarafından sorgulanan ve tatildeki olayla ilgili detayları anlatan Moss, şöyle konuştu: Odadan ayrılıyorduk ve Johnny benden önce çıktı. Bir yağmur fırtınası vardı ve ben odadan çıkarken merdivenlerden aşağı kayarak sırtımı incittim. Sonra çığlık attım, çünkü bana ne olduğunu bilmiyordum ve acı çekiyordum. Johnny bana yardım etmek için koşarak geri geldi, beni odama taşıdı ve tıbbi yardım almamı sağladı. Böylece kişisel hayatı hakkında nadiren konuşan ünlü model; Heard'ün, aktörün kendisini merdivenlerden aşağı ittiği iddiasını reddetmiş oldu.

25.05.2022
FACEBOOK
İNSTAGRAM