Okan Karacan'ın kayınpederi hayatını kaybetti!

Okan Karacan'ın kayınpederi hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz sene koronavirüse yakalanan ve günlerce hastaneye kaldıktan sonra sağlığına kavuşan Okan Karacan aldığı acı haberle yıkıldı. 2014 yılından bu yana Zeynep Kadıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Karacan'ın kayınpederi Hasan Kadıoğlu vefat etti. Ünlü isim, üzücü haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oyuncu ve sunucu Okan Karacan, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalandığını "Maalesef testim pozitif. Bundan sonraki süreç hastanede geçecek. Genel olarak kendimi iyi hissediyorum ama gerçekten ağır bir durum. Allah herkesin yardımcısı olsun" sözleriyle duyurmuştu.

Durumu kötüleşince hastaneye kaldırılan ünlü isim, 10 günlük tedavinin ardından kaldığı hastaneden hayranlarıyla bir mesaj paylaşmıştı. Videoda gözyaşlarını tutamayan Karacan paylaşımına, "Herkese merhaba... 10 günlük mücadelenin ardından sizlere yeniden "merhaba" demek istedim. İyi ki varsınız, güzel haberlerle karşınızda olacağım inşallah sevgi ile..." notunu düşmüştü.

Sağlığına kavuştuktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden sağlık çalışanlarına teşekkür eden Karacan, "Ambulansla evden alınma süreci ile başlayan 10 günü aşkın tedavisi süren inanılmaz zor bir dönem geçirdim. Çok şükür, bin şükür ülkemizin kıymetli ve ilk günden beri beni bir an olsun umutsuzluğa kapılmadan tedavi sürecimi yöneten hocalarıma ne kadar teşekkür etsem az..." demiş ve eklemişti: 
Net çözümlerinin olmadığı tartışılan bu lanet virüsün üstesinden gelmeyi bildik sayesinde. Ama beni asıl duygulandıran ve ömrüm boyunca unutmayacağım temizliğinden, yemek servisine ve hiçbir temastan korkmadan 7/24 benle ve tüm hastalarla ilgilenen tüm hemşirelere ne kadar teşekkür etsem az... Sizler bence bu sürecin gerçek kahramanlarısınız hakkınızı helal edin canlar.

Hastalık sürecinin ardından eşi Zeynep Karacan, oğlu Alican ve kızı Ayşe Naz ile birlikte yemek yerken objektiflere takılan Karacan, fazla kilolarından kurtulduğunu "Hastalığım sonrası özel bir diyetle on kilo verdim" sözleriyle açıklamıştı.

Zor günleri atlatan Okan Karacan, aldığı acı bir haberle yıkıldı. 2014 yılında Zeynep Kadıoğlu ile evlenen ve iki çocuğu bulunan Karacan'ın kayınpederi Hasan Kadıoğlu hayatını kaybetti.

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran 45 yaşındaki ünlü isim, gönderisinde; "Babamız Hasan Kadıoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenaze namazı Bursa Beşevler Emir Buhari Camii'nde kılınacak ikindi namazı ile Hasköy Mezarlığı'nda defnedilecek" ifadelerine yer verdi.

25.05.2022
FACEBOOK
İNSTAGRAM