Suzet, 'Bile Bile Lades' Yapıyor

Suzet, 'Bile Bile Lades' Yapıyor

Yıllardır müzikle iç içe olan Suzet beşinci teklisi 'Bile Bile Lades'i yayınladı. Enerjik bir pop rap şarkısı olan 'Bile Bile Lades' '2022 Yaz Üçlemesi'nin ilk parçası. İçindeki enerjiyi yansıtan şarkılar yapan Suzet konserlerinde dinleyicileri ile buluşmak için büyük bir heyecan duyduğunu söylüyor.

2021 Temmuz'unda 'Yasak da Olsa' ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Suzet, bugüne kadar dört tekli yayınladı. Yazdığı sözler kadar çektiği kliplerle de adından söz ettiren Suzet bu yaza iddialı başladı. Beşinci teklisi 'Bile bile Lades' dinlediğiniz anda sizi dans ettiriyor, sözleri dilinize dolanıyor. Melodisi ve sözleri kulağınıza ulaştığında tadı damağınızda kalıyor ve üst üste defalarca dinlemek istiyorsunuz. Tekerleme gibi yazılmış sözler, Suzet'in lezzetli yorumu ile birleşince ortaya enfes bir şarkı çıkmış.

İlk dört şarkısını kendi yazan Suzet, 'Bile Bile Lades'te elektronik müzik prodüktörü Slong ile işbirliği yapmış. Suzet, söz ve müziği Buğrahan 'Baz' Sarıbaz'a ait olan şarkıyı duyar duymaz "Bu parça benim olmalı" dediğini söylüyor. Suzet "Şarkımız ocaktan beri hazır. Ancak en ufak ayrıntısına kadar dikkatle çalıştık ve mükemmel hale getirmek için aylarca uğraştık" diyor. Cıvıl cıvıl bir yaz şarkısı olan 'Bile Bile Lades'in klibini İmre Haydaroğlu çekti.

Suzet sadece sesi ve güzelliği ile değil, yüksek enerjisi ile de yine dinleyicilerini büyülemeye hazırlanıyor. 'Bile Bile Lades' ile farklı bir tarza geçiş yapan Suzet İçindeki enerjiyi yansıtacak şarkılar üretiyor. Konserlerinde dinleyicileri ile buluşmak için büyük heyecan duyuyor. Yıllardır aldığı vokal eğitimine devam ediyor, yeni şarkılar yapıyor, dans dersleri alıyor.

Ana dili gibi konuştuğu İspanyolca ve Portekizce dillerinde de şarkılar söylemekten büyük keyif alan Suzet, aynı zamanda bir instagram ve tiktok fenomeni. Bir gezi 'influencer'ı olan Suzet'in en büyük hayali konser turneleriyle Turkiye'yi ve dünyayı gezmek, dinleyicileri ile buluşmak. Suzet, önümüzdeki dönemde farklı sürprizlerle karşımıza çıkacak.

09.07.2022
FACEBOOK
İNSTAGRAM