Ayberk Manay'dan 'Condom'

Ayberk Manay'dan 'Condom'

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ayberk Manay, söz ve müziği Yalçın Polat'a, düzenlemesi Ozan Beydağı'na ait olan "Condom" isimli ilk single'ı ile müzikseverlerle buluşuyor.

2016 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında aldığı Best Marmara derecesinin ardından yurt dışında ve yurt içinde modellik yapan Ayberk Manay, Tuğba Ekinci'nin 2008 yılında yayınlanan albümüne ismini veren "Condom" şarkısının sözlerinin bir bölümünün kendine özel değiştirilen hali ve günümüz soundları ile sunulan yeni düzenlemesiyle ilk kez dinleyicilerle buluşuyor.

Ayberk Manay, "Condom" single'ının kapak fotoğrafı için Şeyda İpek'in styling'i ile Kemal Dedecan'ın objektifine poz verdi. Single'ın kapak tasarımı Ossi Müzik tarafından hazırlandı.

Ossi Müzik etiketiyle, Hakan Eren'in yapımcılığında ve prodüktörlüğünde, Pelin Kakırman'ın proje koordinatörlüğünde yayınlanan "Condom" single'ının video klibi; Ferit Çetinkaya'nın yönetmenliğinde, Klein Harbiye ve Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde çekildi.

Bir gün dış mekan bir gün su altı olmak üzere çekimleri iki günde tamamlanan klipte Ayberk Manay'ı; Simay Tezgin'in koreografisiyle pole dans yaparken, dans ederken ve su altına izliyoruz. Klipte Manay'a; Can Yücetaş'ın koreografisiyle dans ettiği sahnelerde Oda Dans Okulu dansçıları; Can Yücetaş, Denis Belov, Eliz Gürler, Emir Mert Fidanlık, İrem Yüksel, Mert Kılıç, Nazlıhan Vardarlı, Rıza Can eşlik ettiler.

01.02.2023
FACEBOOK
İNSTAGRAM