Ahmet Tiryakioğlu ve Deniz Arcak 'Anılarda' Buluştu

Ahmet Tiryakioğlu ve Deniz Arcak 'Anılarda' Buluştu

Ahmet Tiryakioğlu, Mine Çayıroğlu ve Gözde Öney ile yaptığı ortak yapımlardan sonra bu sefer de müzikseverin karşısına Deniz Arcak ile beraber çıkıyor.

Ahmet Tiryakioğlu'nun bestelediği, Deniz Arcak'ın sımsıcacık sesiyle hayat verdiği şarkıya; bas gitarda Erkan Oğur'un fusion grubu Telvin'den tanıdığımız İlkin Deniz, tuşlu çalgılarda ise yerli ve yabancı sayısız prodüksiyonda ismine rastlanılan Can Çankaya eşlik ediyor. Gitar kayıtları ve davul programlamaları yine Ahmet Tiryakioğlu tarafından tamamlandı.

Prodüksiyonunu üstlenen ve düzenlemesinde de büyük rol alan Bikem Portakal şarkı ile ilgili şunları söylüyor: "Şarkının demosunu dinlediğim an kulağımda oluşan ilk tını Deniz Arcak'ın sesiydi ve daha önce buna benzer bir prodüksiyonda rastlamadığımız için şarkıya büyük değer katacağına emindim. Kulağımda Deniz Arcak'ın vokali belirmeye başladıktan sonra, Can Çankaya'nın vurucu tuşeleri ve ardından da İlkin Deniz'in tüm şarkıyı taşıdığı bas gitarlarını duymaya başladım. İlkin Deniz'in içsel groove'uyla (sanki bir muhtar gibi) şarkıyı taşıyan bas'larına ihtiyacımız vardı çünkü şarkının ritm bölümleri davul programlama ile hazırlanacaktı. İlk prodüktörlüğüm ve profesyonel olarak düzenlemesine bu kadar müdahil olduğum ilk şarkıda beni kırmayıp yer alan herkese çok teşekkür ederim."

"Anılarda" Single albümü, şarkının orijinal versiyonunun yanında, enstrümantal ve alternatif versiyonlarıyla toplamda 3 şarkı olarak sunuluyor.

Mix'leri Ertan Keser (Orijinal ve Enstrümantal versiyon) ve Ahmet Tiryakioğlu (Alternatif Versiyon), Mastering'leri Erdem Helvacıoğlu tarafından tamamlanan "Anılarda", tüm dijital platformlarda, yayında!

28.02.2023
FACEBOOK
İNSTAGRAM