Zeynep Talu ve Burak Erkul'dan 'Sensiz Yıllarda'

Zeynep Talu ve Burak Erkul'dan 'Sensiz Yıllarda'

Söz yazarı Zeynep Talu ve müzisyen Burak Erkul Türkçe sözlerini ilk kadın Türk şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş'in yazdığı, müziği Eduardo Franco Da Silva ve Jose Carlos Mosenkis'e ait olan Zeynep Talu feat Burak Erkul "Sensiz Yıllarda" isimli single'ları ile müzikseverlerle buluşuyorlar.

Fikret Şeneş ile Ajda Pekkan ortaklığının başlangıç şarkısı olan "Sensiz Yıllarda", ilk olarak 1970 yılında Ajda Pekkan tarafından seslendirildi. Zeynep Talu'nun, Burak Erkul'un akustik düzenlemesiyle yorumladığı "Sensiz Yıllarda" nın, mix'i Arın Baykurt, mastering'i Güven Ersoysal tarafından hazırlandı.

Zeynep Talu ve Burak Erkul'u "Sensiz Yıllarda" isimli single'larının kapak ve imaj fotoğrafları için yönetmen Gökhan Özdemir fotoğrafladı. Single'ın kapak tasarımı Ossi Müzik tarafından hazırlandı.

Ossi Müzik etiketiyle yayımlanan Zeynep Talu feat Burak Erkul "Sensiz Yıllarda" single'ının yapımcılığını ve prodüktörlüğünü Hakan Eren, proje koordinatörlüğünü Pelin Kakırman üstlendi. Şarkının video klibi Gökhan Özdemir'in yönetmenliğinde Robert Koleji Mezunlar Derneği'nin Bizim Tepe sosyal tesislerinde çekildi.

11.03.2023
FACEBOOK
İNSTAGRAM