Atakan Işıktutan: Önce o bana mesaj attı!

Atakan Işıktutan: Önce o bana mesaj attı!

Sık sık özel hayatıyla gündeme gelen İrem Derici, şimdilerde eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile birlikte. Milli sporcu Işıktutan, geçtiğimiz akşam bir spor markasının lansmanında İrem Derici ile tanışma hikayelerini anlattı.

İrem Derici, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımda "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" itirafında bulunmuştu. 35 yaşındaki şarkıcının, kendisinden altı yaş küçük, eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

Derici'nin yeni aşkı, eski sevgilisi Cem Belevi'nin arkadaşı çıkmıştı. Derici ile ilişkisi ihanet yüzünden biten Belevi ile Atakan Işıktutan, önceki gün birlikte Galatasaray maçını izlemeye gitmişti. Önceki röportajlarında Rizeli bir sevgili istediğini dile getiren İrem Derici, geçtiğimiz haftalarda ise istediği gibi Rizeli olan yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile Kuruçeşme'de bir mekanda objektiflere takılmıştı.

Ünlü çift, ilan-ı aşkın ardından birlikte Amsterdam'a tatile gitmişti. İrem Derici, sevgilisiyle romantik pozlarını nazar boncuğu emojisi ile paylaşarak binlerce beğeni ve yorum almıştı. Çiçeği burnunda aşıklardan Atakan Işıktutan, son olarak İlayda Alişan ile Cemal Can Canseven'in yüzü oldukları bir spor markasının lansmanına katıldı. Geceye yalnız katılan Işıktutan, muhabirlerle konuşarak "Spor benim hayatımın kendi" dedi.

İrem Derici ile aşk hayatından bahseden milli sporcu, şu ifadeleri kullandı: Her şey güzel gidiyor. Nazara inandığım için bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Bu zor günlerde birbirimize tutunarak hayata bağlandık. Tanışma hikayelerini de anlatan Işıktutan, "İlk olarak sosyal medyadan İrem bana mesaj attı. Sonrasında ise ben İrem'in bir spor videosuna yorum yazdım ve konuşma öyle başladı" itirafında bulundu.

21.03.2023
FACEBOOK
İNSTAGRAM