Hizmetçisiyle kurduğu ilişkiden çocuğu olmuştu: karımı özlüyorum!

Hizmetçisiyle kurduğu ilişkiden çocuğu olmuştu: karımı özlüyorum!

Takvimler 2011 yılını gösteriyordu. Gösteri dünyasının, uzun süredir evli olan ünlü çiftlerinden birinin cephesinden dudak uçuklatan bir haber geldi... Uzun evlilik bitiyordu, çift boşanma kararı vermişti. Ama bu haberin "dudak uçuklatan" kısmı burası değildi tabii. Çünkü ünlülerin, sık sık sevgili ya da eş değiştirmesi gayet sıradan bir durum. Buradaki ayrıntı farklıydı.
AŞK ÇOCUĞUNU UZUN SÜRE SAKLAYAMADI
Çünkü bu ünlü çiftin erkek tarafı, karısını aldatmıştı. Evinde çalışan hizmetlilerden biriyle kaçamak bir ilişki yaşamış, üstelik ondan bir de çocuk sahibi olmuştu. Tabii ki bu kadar değil. Ünlü ile evinde çalışan hizmetli, bu gerçeği uzun süre eşlerinden saklamıştı.

Hizmetlinin kocası, o süre boyunca bu çocuğun kendisinin olduğunu sanmıştı. Ama sonunda gerçek ortaya çıktı. Daha doğrusu ünlü oyuncu, daha fazla kendini tutamadı ve hizmetlisinin oğlunun kendisinden olduğunu açıkladı.

KAÇAMAK İLİŞKİ, 25 YILLIK EVLİLİĞİNİ YIKTI
Magazin dünyasına yakın duruyorsanız eğer bu olayın ana kahramanının Arnold Schwarzenegger olduğunu anladınız zaten. Taraflardan diğeri eski eşi Maria Shriver, üçüncüsü de kaçamak ilişkiden doğan oğlunun annesi Mildred Baena. Bugün75 yaşında olan Arnold Schwarzenegger, hayatının önemli bir noktası olan bu olay hakkında yani karısından boşanması hakkında samimi açıklamalar yaptı.

The Hollywood Reporter'a konuşan Schwarzenegger, evlilik hayatını özleyip özlemediğine dair soruya "Hayır... Boşanma başlangıçta çok çok zordu. Ama sonunda yolunuza devam edersiniz" diye yanıt verdi. Hemen ardından da bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Heather Milligan'a övgüler yağdırdı. "Onu seviyorum, onunla gurur duyuyorum" dedi.

'ESKİ EŞİMLE ARTIK İYİ ARKADAŞIZ'
Arnold Schwarzenegger, 1986 yılında evlendiği ve 2011 yılında yollarını ayırdığı eski eşi Maria Shriver hakkında da "Aynı zamanda karımı da seviyorum. O ve ben gerçekten iyi arkadaşız ve birbirimize çok yakınız. Çocuklarımızı büyütme tarzımızla gurur duyuyoruz" diyerek sözlerini sürdürdü.

Schwarzenegger; her ne kadar boşanma sırasında büyük bir gerilim ve dram yaşamış olsalar da yine de Anneler Günü, Noel, doğum günleri gibi önemli zamanları hala bir aile olarak birlikte kutladıklarını söyledi.

BOŞANMA OSCAR'I OLSAYDI BİZE VERMELERİ GEREKİRDİ
Ünlü oyuncu sonra da eski eşi Maria Shriver ile birlikte zorlu boşanma süreciyle gayet iyi başa çıktıklarını belirtti. Schwarzenegger'ın bu konudaki sözleri şöyle:" Eğer boşanma konusunda bir Oscar ödülü olsaydı Maria ve ben onu almalıydık." Schwarzenegger, sözünün burasında, evlilikleri sırasında sahip oldukları dört çocuğun bu durumdan en az etkilenmesi için büyük çaba harcadıklarını da hatırlattı.

Tecrübeli oyuncu, her ne kadar eski eşi Maria Shriver'ı hala sevdiğini söylese de onunla evli olduğu dönemi hiç özlemediğini de sözlerine ekledi. Fakat bu noktada bir de itirafta bulundu: "Boşanmak tamamen benim hatamdı."

19.05.2023
FACEBOOK
İNSTAGRAM