GÜLŞEN , Yurtta Aşk Cihanda Aşk Diyor !
Gülşen' in 2006 yılı albümü "Yurtta Aşk Cihanda Aşk" müzik severlerle buluştu. Albüm 14 yeni şarkı ve 3 versiyon ile birlikte toplam 17 şarkıdan oluşuyor. Gülşen'in bu albümde kendisine ait "Ayrılığın Düğünü", " Bana Aşkından Öte Köy Yok" ve " En Şahanesinden" adlı şarkıları da yorumladı. Albümde ayrıca Sezen Aksu'nun söylediği "İkili Delilik" adlı şarkının söz ve bestecisi olan Halil Koçak'a ait 7 eser bulunuyor. "Yurtta Aşk Cihanda Aşk", "Canın Sağ olsun", "Bu Gece" , "Kış Yaşattın", "Film", "Çelişki", "Yurtta Aşk Cihanda Aşk (Dance Version)" .
Yine Sezen Aksu'dan bildiğimiz Onno Tunç – Aysel Gürel'in "Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam", adlı klasikleşmiş şarkısı cover olarak albümde yer alırken , albümde "Son Perde" adlı şarkı son dönemin yükselen ismi Kutsi'ye ait.
Klip şarkısı "Ya Tutarsa" ise Türkiye'nin Hit fabrikatörü Altan Çetin'in eseri. Albümde Mustafa Ceceli, Ceyhun Çelikten, Bülent Aris, Murat Uncuoğlu, Volga Tamöz aranjör olarak yer aldı.
Erol Köse etiketi ile müzik marketlere sunulan albümün Mastering'i Hamburg-Soundgarden stüdyolarında yapıldı. Fotoğraflar Milano'da Mateo Bertolio tarafından çekilirken Make up Aaron Smith Henrikson tarafından yapıldı. Kapak tasarımı Emrah Yücel'in hazırladığı albümün ilk klip çalışması uzun yıllardır İtalya'da yaşayan ve Benetton reklamlarını çeken Türk yönetmen Murat Gönüllü tarafından hazırlandı. Klipte Madonna'nın baş dansçıları yer alırken Gülşen ilk defa dans performansını bir dans grubuyla beraber sergiledi.
Erol Köse Prodüksiyon korsana ve mp3'e karşı bu albümü de CD 7.5 YTL 'ye satarken kaseti 6 YTL olarak hzırladı..
Albümün bir diğer özelliği ise özel bir kapak tasarımına sahip olması. Korsanlarca taklit edilebilmesinin önüne geçmeyi amaçlayan kapak özel yaldızlı kılıfla Türkiye'de sadece çok özel bir matbaada yapılabiliyor..
Gülşen'in ilk klip şarkısının sözleri ile iddialı şarkısı "Yurtta Aşk Cihanda Aşk"ın sözleri şöyle :
Ya Tutarsa
İçimde hiç art niyet yok ben böyleyim
Günah çıkarmak amacım değil söyleyeyim
Ben ne mi yaptım Allahım
Aşkın içine düştüm kaldım
Hoca Nasrettin gibi gönüllere maya çaldım
Ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda aşk el verirse
Ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda biri denk gelirse
Söz- Müzik: Altan Çetin
Yurtta Aşk Cihanda Aşk
Kıymete binmek ne hoş
Ayrıldıktan sonra var mı önemi
Devir tersine döndü
E bende az ölüp bitmedim mi
Şimdi gel de gör beni
Duruyor muyum yerimde hala
Yurtta aşk cihanda aşk her yerde aşk bundan sonra
Elimi de kolumu da bağla hadi
Bir odaya bir ömür hapset hadi
Becerebilirsen zaptet hadi
Yangınım çok büyük ooof
Söz – Müzik : Halil Koçak


