Hale Soygazi - Ahmet Özhan Berabere Kaldılar

Hale Soygazi  - Ahmet Özhan Berabere Kaldılar
Hale Soygazi ile Ahmet Özhan iki yıldır evliler, daha kesin bir hesapla bizim evlerine gittiğimiz gün tam 730 günlük evlilerdi.Evlilikten önce bir nişan , ondan önce flört devresi de var.Yani birbirlerini yaklaşık 5 yıldan beri tanıyorlar, ama ne kadar tanıyorlar ? Bu sorunun yanıtını alabilmek için ikisine de birbiri hakkında sorular sorduk.
Hale Soygazi  - Ahmet Özhan Berabere Kaldılar
Beğendikleri & Beğenmedikleri Birbirinizin en beğendiğiniz huyları nelerdir ? Ahmet : "Hangisini söyleyeyim. Bir çok huyunu beğeniyorum. Ama en çok merhametli oluşunu beğeniyorum. Hale : " Ben Ahmet 'in en çok konuşmasını seviyorum. Mantıklı düşünmesini de tabii." Peki en beğenmediğiniz huylar ? Ahmet : "Hale'nin beğenmediğim huyu yok. Ama biraz önce en beğendiğim dediğim huyu aynı zamanda en beğenmediğim huyu da… Çok merhametli , haddinden fazla merhametli . Bu merhamet yüzünden ev hayvanat bahçesine döndü.Sokakta bulduğu kediyi eve getiriyor.
Hale Soygazi  - Ahmet Özhan Berabere Kaldılar
Hale : " Ahmet zevkli giyinir , iyi giyinir, giydiği şeyler ona yakışır. Ama giyim sevmez .İşi dışında bir pantolon , bir gömlek ya da pantolon bir kazakla dolaşır.Evde de giyinse az beğendiğim hiçbir huyu kalmayacak." Birbirinize verdiğiniz ilk hediyeyi hatırlıyor musunuz ? Ahmet : "Tabii hatırlıyorum.Bir gömlek .. Hale gözlerimin renginde bir gömlek hediye etmişti bana…" Hale : " Hiç unutmama imkan var mı ? Altın kalpli bir madalyon."
Hale Soygazi  - Ahmet Özhan Berabere Kaldılar
Ne zaman tanışmıştınız ? Ahmet : " 1973 Yılı… Ocak ayıydı.. Ama gününü çıkartamıyorum." Hale : n ve gerçek yorumcuların bana destek olup benimle aynı düşünceyi paylaştıklarına eminim''.
01.01.2009
FACEBOOK
İNSTAGRAM