Ferhat Göçer Yoluna Devam Ediyor
2005 yılında müzik marketlere sunduğu kendi adını taşıyan ilk albümü ile müzik dünyasına merhaba diyen Ferhat Göçer ikinci albümü "Yolun Açık Olsun" adlı ikinci albümü ile yoluna devam ediyor.
Müzik direktörlüğünü Ozan Doğulu'nun üstlendiği albümünde Hüsnü Şenlendirici ve Göksun Cavdar ile bir araya gelen Ferhat Göçer bu albümünde Sezen Aksu'nun yanında Şehrazat ve Bülent Özdemir ile de çalıştı.Yorumcunun kendisine ait iki şarkısının da bulunduğu albümünde yetmişli yılların önemli şarkılarından Yeliz'in seslendirdiği "Yalan" adlı şarkıyı da seslendirdi.
Ferhat Göçer ilk klipini sözleri Aslı Zen Yentur'a müziği ise Bülent Özdemir'e ait olan "Cennet" adlı şarkıya Gürcan Keltek yönetmenliğinde çekti.

