Ömer Yener, Kız Arkadaşıyla Aynı Klipte!

Ömer Yener, Kız Arkadaşıyla Aynı Klipte!

Ömer Yener'in sokak müzisyenliğinden profesyonelliğe ilk adımı "40 Yıllık Şarkılar" albümü ile gerçekleşti. Sözü ve müziği Hüsnü Arkan'a ait olan "Zerdaliler" Ezginin Günlüğü'nün "İlk Aşk" albümünde özellikle duygusal sözleri ile dikkat çeken şarkılardan biri olarak arşivlerde yerini almıştı. Şimdi ise "Zerdaliler" 20 yaşındaki gencecik bir müzisyen olan Ömer Yener'in sesinden 40 Yıllık Şarkılar albümünde müzikseverler ile buluştu. 

"Ezginin Günlüğü gibi bir kök yaşadığı sürece müzik daima daha çok yeşerecek. Bu projede olmak benim için gurur verici." diyen Ömer Yener böyle bir projede yer almanın heyecan verici olduğunu dile getirdi.

Ömer Yener "Zerdaliler" in video klibi için Said Dağdeviren & İdil Dizdar yönetmenliğinde Ümraniye Platoları'nda hazırlanan dekorlarda kamera karşısına geçti. Kendisi gibi genç, yeni nesil yönetmenler ile çalışan Ömer Yener'e ilk kez kamera karşısına geçtiği video klipte kız arkadaşı eşlik etti. Ezginin Günlüğü "40 Yıllık Şarkılar" albümünden şarkılar kliplenmeye devam ederken, albümün tamamı dijital platformlarda yayında.

20.07.2020
FACEBOOK
İNSTAGRAM