Hiçbir Yerde - Film Müzikleri (DMC - 2002)
Başrolünü Zuhal Olcay'ın oynadığı , kayıp oğlunun izini sürmek için İstanbul'dan Mardin'e giden bir annenin dramını anlatan "hiçbir yerde/innowhereland" isimli sinema filminin müzikleri DMC etiketi ile müzik marketlere sunuldu.
Zuhal Olcay'a "Uluslar arası İstanbul Film Festiveli En İyi Kadın Oyuncu" ödülümü getiren film Radikal Gazetesi Halk Ödülü ve Montreal Film Festivali Jüri Özel Ödülü'ne de layık görülen filmin müziklerinde de yorumcu olarak karşımıza çıkan Zühal Olcay her zamanki gibi sade , kaliteli ve dinlendikçe psikolojik rahatlamaya sebep olan yorumu ile çıktı karşımıza.
Toplam süresi 13 dakika olan dinleti albümünde Zuhal Olcay'ın yorumladığı "Kalbim Uzaklarda Bir Yerlerde" ile başlayan "Oralarda Bir Yerdeydi , Bekleyiş" adlı melodik çalışmalarla devam eden albümün besteleri Cengiz Onural'a ait.
Konusu ile bağdaşık olduğu kadar bağımsız da dinlendiğinde güzel bir duygusallık rüzgarı estiren özellikle yaylı ve gitarların ön planda olduğu popüler kültürden uzak başarılı bir müzikal çalışma.

